Mijn aap schreit en Het euvel Gods

[PDF] Unlimited ↠ Mijn aap schreit en Het euvel Gods : by Albert Helman - Mijn aap schreit en Het euvel Gods, Mijn aap schreit en Het euvel Gods None
 • Title: Mijn aap schreit en Het euvel Gods
 • Author: Albert Helman
 • ISBN: -
 • Page: 309
 • Format: Paperback

[PDF] Unlimited ↠ Mijn aap schreit en Het euvel Gods : by Albert Helman, Mijn aap schreit en Het euvel Gods, Albert Helman, Mijn aap schreit en Het euvel Gods None [PDF] Unlimited ↠ Mijn aap schreit en Het euvel Gods : by Albert Helman - Mijn aap schreit en Het euvel Gods, Mijn aap schreit en Het euvel Gods None
 • [PDF] Unlimited ↠ Mijn aap schreit en Het euvel Gods : by Albert Helman
  309Albert Helman
Mijn aap schreit en Het euvel Gods

About Author

 1. Albert Helman is het pseudoniem van Lodewijk Lou Alphonsus Maria Lichtveld, een Surinaams Nederlandse schrijver en politicus Hij is auteur van een omvangrijk en zeer veelzijdig oeuvre Tijdens de Spaanse burgeroorlog vecht hij mee aan de Republikeinse zijde In de oorlog is hij actief in het verzet In de jaren vijftig is hij minister van onderwijs en volksgezondheid in Suriname, daarna wordt hij gevolmachtigd minister in Washington De laatste jaren van zijn lange leven brengt de kosmopolitische Helman in Nederland door.

One thought on “Mijn aap schreit en Het euvel Gods

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *